Gnoccis amb salsa de dos formatges
Com sabeu m'agrada molt cuinar... He pensat mostrar-vos alguns plats que faig cada dia.
Ahir vaig fer gnoccis amb una salsa de formate roquefort i parmigiano. És molt fàcil i ràpid de preparar:
1. Bollir 3 min. els gnoccis amb aigua salà i una xorraeta d'oli.
2. Preparar la salsa : en una paella, fregir un poquet d'all per donar-li sabor (mireu que no es creme l'all perquè amarga). Truquet: Quan tinguem els gnoccis bollits, passar-los a la paella, per a que agarren el gustet d'all i llevar-los. Després afegir el roquefort amb un poquet d'aigua (de la que estava bollint) i el parmigiano; quan estiga derretint-se posem la crema de soja i un poquet de pebre; barregem fins que agafe una textura més espesa i voilà.
3. Afegim els gnoccis a la salsa, barregem i servim.
La crema de soja és un bon substitut de la nata. Menys grassa i pesada. Ho recomane perque no varia el sabor. Això sí, és prou més difícil de trobar i més cara.
Comentaris